Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
💄💥Velký výprodej kosmetiky a bytových doplňků se slevou až −60 %💄💥Velký výprodej kosmetiky a bytových doplňků se slevou až −60 % ULOVIT

ZOOT.

Dámská parfémovaná voda NAOMI CAMPBELL EdP 30ml

999 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

První parfém Naomi Campbell je smyslný a tajemně erotický. Dokonale vyjadřuje sílu ženské přitažlivosti, je provokativní a čiší z něj hrdost, stejně jako z jeho stvořitelky. Vůně je ideální pro chvíle, kdy toužíte být obklopeni mystickou aurou erotična a dát na odiv svou výjimečnost. Na první nádech se zamilujete do čínského badyánu, sametové broskve a červeného pepře, jež se pozvolna rozvoní do květinových tónů kaktusového květu, otočníku a jasmínu. Nakonec převládne omamující vanilka Bourbon ve společnosti ambry a santalového dřeva.

 Složení vůně - Hlava: čínský badyán, broskev, červený pepř, Srdce: kaktusový květ, otočník, jasmín, Základ: vanilka, ambra, santalové dřevo. 

Ingredients: ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYLHEXYL BENZOATE, CITRONELLOL, BHT, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5).

Objem: 30 ml
Výška: 15 cm
Šířka: 3 cm

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Naomi Campbell

Dámská toaletní voda Naomi Campbell Here To Stay EdT 30ml

589 Kč 699 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.